Recept

Nakládaná zelenina po thajsku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 40469

Ingredience

0,5 ks Cibule červená
2 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Cukr třtinový
1 ks Mrkev kořen
120 ml Ocet rýžový
0,5 ks Okurka salátová

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 108 kcal
Kilojoule 451kJ
6% Sacharidy 22 g
115% Tuky 86 g
17% Sodík 346 mg
2% Bílkoviny 1 g

Nakládaná zelenina po thajsku postup přípravy receptu:

1

Červenou cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka. Jarní cibulku omyjeme a nakrájíme na kolečka. Mrkev a okurku omyjeme, očistíme a nakrájíme na proužky.

2

V kastrolu přivedeme k varu rýžový ocet, rozpustíme v něm třtinový cukr a 5 minut povaříme. Pak přidáme nakrájenou zeleninu, promícháme a necháme ještě asi 3 minuty povařit. Kastrol sejmeme ze sporáku a necháme vychladnout. Vychladlou zeleninu scedíme a podáváme jako přílohu k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept