Recept

Hovězí svíčková v bylinkové krustě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 40472

Ingredience

2 polévková lžíce Balsamico ocet
600 g Hovězí svíčková
100 ml Olej olivový
4 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 ks Paprika žlutá
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Pesto
12 ks Rajčata Cherry
150 g Salát Polníček
100 g Sýr Čedar
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek
3 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 741 kcal
Kilojoule 3 101kJ
8% Sacharidy 29 g
57% Tuky 43 g
18% Sodík 365 mg
85% Bílkoviny 48 g

Hovězí svíčková v bylinkové krustě postup přípravy receptu:

1

Hovězí svíčkovou omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Steaky vložíme do mísy a promícháme s bazalkovým pestem, najemno nasekanou pažitkou, solí a pepřem. Rozšleháme vejce, steaky jimi přelijeme a odložíme na 60 minut marinovat do chladničky. Pak steaky vyjmeme a obalíme ve strouhance.

2

Na pánvi rozpálíme slunečnicový olej a steaky na něm z obou stran osmažíme.

3

V menší misce rozšleháme olivový olej a balsamico. Do velké mísy vložíme najemno nasekanou šalotku, prolisovaný česnek, na slabé proužky nakrájenou papriku, překrojená cherry rajčátka a polníček. Promícháme a pak přelijeme zálivkou. Na salát nastrouháme čedar a servírujeme k usmaženému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept