Jednoduchý recept

Kachní stehna na víně

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 40516

Ingredience

400 g Bramborový knedlík
60 g Cibule
5 g Cukr krupice
600 g Kachní stehna
20 g Kachní sádlo
4 g Kmín celý
25 g Mouka pšeničná hladká
3 ml Ocet vinný
10 g Sůl
300 ml Víno bílé
600 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 632 kcal
Kilojoule 2 644kJ
15% Sacharidy 55 g
24% Tuky 18 g
58% Sodík 1 g
85% Bílkoviny 48 g

Kachní stehna na víně postup přípravy receptu:

1

Hlávkové zelí nakrájíme na slabé proužky, cibuli nadrobno.

2

V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme nakrájenou cibulku, zpěníme, přidáme kachní stehna, orestujeme, osolíme, okmínujeme a přisypeme zelí. Podlijeme vínem, ochutíme cukrem a podusíme. Zasypeme trochou mouky a dovaříme. Podle potřeby dochutíme solí, octem a cukrem.

3

Kachní stehna se zelím upravíme na talíře, vhodnou přílohou jsou bramborové knedlíky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept