Jednoduchý recept

Pikantní pečená makrela

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 40521
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Feferony
0,5 kávová lžička Hřebíček
1 kávová lžička Kmín drcený
4 ks Makrela obecná
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
0,5 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 796 kcal
Kilojoule 3 328kJ
1% Sacharidy 4 g
75% Tuky 56 g
3% Sodík 65 mg
123% Bílkoviny 69 g

Pikantní pečená makrela postup přípravy receptu:

1

Česnek a feferonku rozemeleme, petrželku nasekáme a důkladně utřeme se všemi ostatními přísadami.

2

Makrely očistíme a naplníme kořeněnou směsí. Potřeme i z vnější stany. Každou rybu zabalíme do alobalu a v mírně vyhřáté troubě pečeme cca 30 minut. Podáváme i s vypečenou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept