Recept

Asijské nudle s hovězím masem a houbami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 40524

Ingredience

1 ks Chilli paprička
600 g Hovězí roštěnka níz. peč.
2 polévková lžíce Martell cognac
450 g Nudle čínské vaječné
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 polévková lžíce Olej česnekový
2 polévková lžíce Omáčka Hoisin
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
180 g Shiitake houby
2 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
1 špetka Sůl
1 ks Zázvor celý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 515 kcal
Kilojoule 2 156kJ
26% Sacharidy 93 g
36% Tuky 27 g
10% Sodík 194 mg
81% Bílkoviny 46 g

Asijské nudle s hovězím masem a houbami postup přípravy receptu:

1

Ve vroucí osolené vodě vaříme podle návodu na obalu asijské nudle, poté je scedíme, necháme okapat a udržujeme v teple.

2

Hovězí roštěnec omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Osolíme a opepříme.

3

Do mísy nalijeme indonéskou omáčku, přidáme česnekový olej, koňak, škrob a prolisovaný česnek. Kousky masa vložíme do marinády a necháme 60 minut marinovat v chladničce.

4

Ve velké pánvi rozpálíme olej a maso na něm opečeme, pak maso vyndáme a necháme okapat.

5

Do pánve vložíme houby shitake, na plátky nakrájenou papriku, nastrouhaný zázvor, najemno nasekanou chilli papričku a vše orestujeme.

6

Nakonec přidáme zpátky maso, přilijeme marinádu a asi minutu povaříme. Pak do pánve přidáme vařené nudle, promícháme, prohřejeme a servírujeme na připravené talíře, zdobíme najemno nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept