Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 40536
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
300 g Houby čerstvé
500 g Hovězí maso zadní
20 g Mouka pšeničná hladká
20 g Paprika mletá sladká
6 g Pepř černý mletý
30 g Sádlo vepřové škvařené
50 g Slanina vepřová
1 dl Smetana 12% (konzumní)
9 g Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 260 kcal
Kilojoule 1 087kJ
3% Sacharidy 11 g
20% Tuky 15 g
36% Sodík 711 mg
41% Bílkoviny 23 g

Pastýřský guláš postup přípravy receptu:

1

Na sádle osmahneme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Vložíme na kostky nakrájené hovězí maso a opečeme ze všech stran. Mírně podlijeme vodou, opepříme, osolíme a zakryté pozvolna dusíme. Podle potřeby podléváme vodou.

2

Slaninu nakrájíme na kostičky, vyškvaříme a na tuku z ní osmahneme nakrájené houby, necháme podusit asi 15 minut. Když je maso měkké přidáme k němu houby, zalijeme smetanou s rozmíchanou moukou a povaříme do zhoustnutí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept