Jednoduchý recept

Krvavý vinný punč - sangria

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (52%)
ID receptu: 40571

Ingredience

5 polévková lžíce Cukr krupice
4 hrst Kostkový led
4 ks Pomeranče
750 ml Víno červené
1 ks Citrony

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 388kJ
14% Sacharidy 50 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 10 mg
4% Bílkoviny 2 g

Krvavý vinný punč - sangria postup přípravy receptu:

1

Vymačkanou šťávu z pomerančů smícháme s lehkým suchým červeným vínem a krupicovým cukrem, musíme dobře rozmíchat, aby se cukr rozpustil. Potom přidáme tence pokrájený biocitron a biopomeranč a necháme minimálně 3 hodiny chladit. Vychlazenou směs nalejeme do sklenic s ledem.

2

Chceme-li si připravit nealkoholickou verzi, místo vína použijeme višňový, brusinkový nebo grepový sirup.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept