Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4060

Ingredience

1 ks Avokádo
0,8 l Hovězí vývar základní
1 kávová lžička Kopr čerstvý
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
0,1 l Víno šumivé (sekt)

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 260 kcal
Kilojoule 1 089kJ
5% Sacharidy 17 g
23% Tuky 17 g
28% Sodík 557 mg
13% Bílkoviny 7 g

Avokádový krém Haifa postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme máslo, zaprášíme moukou a připravíme světlou jíšku. Zalijeme vývarem, metličkou důkladně rozšleháme, přivedeme k varu a asi 3min provaříme.

2

Avokádo rozpůlíme, vypeckujeme a dužinu rozmixujeme. Přidáme do polévky a už nevaříme. Ochutíme solí a pepřem. Přilijeme šampaňské a polévku ihned podáváme.

3

Dozdobíme kopečkem ušlehané šlehačky a posypeme jemně nakrájeným koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept