Jednoduchý recept

Rybí zahuštěná polévka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 40608

Ingredience

100 g Brambory
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
3 ks Mrkev kořen
40 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
500 g Treska aljašská
1 l Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 269 kcal
Kilojoule 1 124kJ
6% Sacharidy 23 g
14% Tuky 10 g
48% Sodík 969 mg
36% Bílkoviny 20 g

Rybí zahuštěná polévka postup přípravy receptu:

1

Mrkev, brambory česnek, cibuli, vše očistíme, oloupeme a nakrájíme na kostky. V hrnci zahřejeme máslo, přidáme nakrájenou cibuli, osmažíme, přidáme nakrájený česnek, 2 ks mrkev, nakrájené brambory, všechny suroviny promícháme, vysypeme na kostky nakrájenou rybu, zalijeme vývarem, přiklopíme poklici a vaříme asi 20 minut do změknutí brambor.

2

Polévku stáhneme z ohně a mixérem rozmixujeme, dochutíme solí pepřem, naporcujeme na talíře a podáváme.

3

Do misky nastrouháme 1 ks mrkve, pokapeme ji vymačkanou citrónovou šťávou z 1 ks citrónu, promícháme a posypeme každou porci na talíři.

Poznámka

Rybí polévku servírujeme teplou na teplém talíři, ozdobíme jemně nastrouhanou mrkvi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept