Jednoduchý recept

Zapečené ančovičky

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 40647
Kategorie: Zelenina

Ingredience

600 g Brambory
3 ks Cibule
120 g Jogurt bílý
1 kávová lžička Kmín drcený
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 kávová lžička Pepř černý mletý
250 g Sardelové řezy
3 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 295 kcal
Kilojoule 1 235kJ
9% Sacharidy 32 g
11% Tuky 8 g
121% Sodík 2 g
44% Bílkoviny 25 g

Zapečené ančovičky postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na kolečka a na rozpáleném oleji necháme zpěnit. Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké nudličky.

2

Polovinu jich nasypeme na cibuli a poklademe ančovičkami. V jogurtu rozšleháme všechno koření, ochutíme mírně solí a zalejeme směsí ančovičky. Navrch rozložíme zbylé brambory, osolíme, posypeme strouhankou, pokapeme olejem z konzervy. Ve vyhřáté troubě necháme zapéct do křupava.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept