Recept

Zeleninová mísa s houbami a masem

  • Korea
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 76 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 16 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 40658

Ingredience

60 g Hlíva ústřičná
150 g Hovězí maso zadní
60 g Shiitake houby
120 g Čirůvka
Omáčka
20 g Cibulka jarní
2 g Cukr krupice
2 ml Olej sezamový
21 ml Omáčka sojová světlá
20 g Paprika červená
0,1 g Pepř černý mletý
2,3 g Pórek
1 g Sezam - semena
4 g Sůl
1 l Voda pitná
1,4 g Česnek
50 g Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 72 kcal
Kilojoule 300kJ
1% Sacharidy 4 g
3% Tuky 2 g
34% Sodík 671 mg
17% Bílkoviny 9 g

Zeleninová mísa s houbami a masem postup přípravy receptu:

1

Houby propláchneme pod tekoucí vodou, necháme je okapat a nakrájíme na nudličky. Maso propláchneme pod tekoucí vodou, osušíme a rozkrájíme na nudličky stejně velké jako houby, následně ho okořeníme připravenou kořenicí omáčkou (připravíme smícháním ingrediencí). Cibulku, řeřichu a chilli papričku očistíme, propláchneme pod vodou a krájíme na stejně velké proužky jako maso a houby.

2

Připravené maso, zeleninu i houby narovnáme do hrnce tak, aby i barevně korespondovaly, poté zalijeme vodou a přivedeme k varu. Když se pokrm vaří, snížíme intenzitu ohně a dalších 10 minut dusíme. Po této době přivedeme opět k varu, osolíme, dochutíme sójovou omáčkou a krátce povaříme. Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept