Recept

Paprikové lusky plněné krevetami

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 40679

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
4 ks Cibule
0,5 kávová lžička Kmín drcený
250 g Krevety tygří - loupané
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
4 ks Paprika červená
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1,5 l Voda pitná
0,3 kávová lžička Zázvor mletý
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 265 kcal
Kilojoule 1 110kJ
5% Sacharidy 18 g
24% Tuky 18 g
7% Sodík 131 mg
30% Bílkoviny 17 g

Paprikové lusky plněné krevetami postup přípravy receptu:

1

Papriky rozřízneme podélně na poloviny a spaříme vroucí vodou. Rozpálíme dvě lžíce másla, krátce na něm osmahneme utřený česnek, zázvor, ostatní koření a sůl. Přidáme uvařené, rozemleté maso a nadrobno rozsekanou cibuli.

2

Důkladně promícháme, zakryjeme a na mírném ohni dusíme do měkka. Necháme trochu vychladnout, poté směsí naplníme papriky, zbytek másla vložíme do misky z varného skla, necháme rozpustit, naskládáme naplněné papriky, vložíme ve vodní lázni do vyhřáté trouby a zprudka zapečeme. Ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé, nejlépe s rýží

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept