Recept

Šinsolló s masovými knedlíčky

  • Korea
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 253 minut
Doba přípravy: 180 minut
Doba vaření: 73 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 40682

Ingredience

30 g Hlemýždi
200 g Hovězí maso dušené
50 g Hovězí maso zadní
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Mrkev kořen
65 g Olej stolní
10 g Ořechy vlašské
35 g Oříšky piniové
1,3 g Pepř černý mletý
10 g Shiitake houby
4 g Sůl
4 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná
100 g Ředkev
20 g Řeřicha
1.omáčka
2,3 g Cibulka jarní
100 g Hovězí maso zadní
4 ml Omáčka sójová
20 g Sýr sójový - Tofu
6 g Sůl
1,4 g Česnek
2.omáčka
2,3 g Cibulka jarní
30 g Dršťky vařené
50 g Filé rybí
8 g Ginkgo
100 ml Mléko polotučné
21 g Mouka pšeničná hladká T 650
4 ml Olej sezamový
3 ml Omáčka sójová
1,3 g Pepř černý mletý
1 g Sezam - semena
4 g Sůl
1,4 g Česnek
Šinsolló s masovými knedlíčky
200 balení Hovězí kližka
200 g Játra hovězí

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 760 kcal
Kilojoule 3 181kJ
7% Sacharidy 26 g
66% Tuky 49 g
77% Sodík 2 g
101% Bílkoviny 57 g

Šinsolló s masovými knedlíčky postup přípravy receptu:

1

Očištěné maso přivedeme v hrnci s vodou k varu a na mírném ohni vaříme 20 minut. Poté přidáme do vývaru očištěnou ředkev a vaříme dalších 20 minut. Když je maso a ředkev měkká, vývar přecedíme přes utěrku a maso i ředkev nakrájíme na stejně velké proužky, ředkev ochutíme první kořenící omáčkou. Poté kousky masa ochutíme z 2/3 druhou kořenící omáčkou.

2

Kořenící omáčka: Rybí filé ochutíme solí a na 10 minut ho ponoříme do mléka, abychom maso zbavili rybího zápachu. Potom plátky rybího masa nakrájíme na nudličky, které obalíme v mouce a orestujeme je na oleji. Nakrájený plod Ginko, dršťky a játra ochutíme solí a pepřem. Lžíci mouky s vejcem smícháme do těstíčka, ve kterém obalíme dršťky, játra a kousky plodu Ginko usmažíme na oleji. Namočené mořské šneky, houby, mrkev a očištěné, spařené a nakrájené ořechy orestujeme zprudka na oleji.

3

Na pánvi v oleji necháme ztuhnout vejce vcelku a nakrájíme ho na nudličky na ozdobu.

4

Okořeněné hovězí maso naaranžujeme do servírovací mísy, obložíme ho připravenými přísadami a na konec rozložíme knedlíčky, zalijeme vývarem, přiklopíme pokličkou a na rozpáleném dřevěném uhlí vaříme 3 minuty. Pokrm podáváme horký.

5

Knedlíčky: Sýr Tofu rozmačkáme a smícháme s mletým hovězím masem, tuto směs dochutíme zbytkem druhé omáčky. Z této směsi utvoříme knedlíčky velké asi 1 cm.

6

Knedlíčky obalíme ve vejci, ve kterém jsme rozmíchali mouku, a usmažíme je.

7

Omeleta na ozdobu: Řeřichu očistíme, nakrájíme nadrobno, smícháme ji s moukou a rozšlehaným vejcem a z této směsi usmažíme omeletu, kterou nakrájíme na proužky, asi 1,5 cm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept