Jednoduchý recept

Omeleta s patisony

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 40699
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

120 ml Mléko polotučné
100 g Mouka polohrubá
50 ml Olej rostlinný
400 g Patison
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 316 kcal
Kilojoule 1 324kJ
6% Sacharidy 23 g
26% Tuky 20 g
9% Sodík 180 mg
23% Bílkoviny 13 g

Omeleta s patisony postup přípravy receptu:

1

Očištěné patisony zbavíme semínek a umeleme. Přidáme vejce, mouku, mléko a sůl. Vše dobře promícháme.

2

Na pánvi na rozehřátém oleji upečeme ze směsi postupně 4 omelety po obou stranách.

3

Podáváme teplé, vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo čerstvé pečivo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept