Jednoduchý recept

Nýkyp z vařeného masa

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 40706
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
500 g Hovězí maso vařené
20 g Máslo čerstvé
1 dl Mléko plnotučné
2 g Muškátový oříšek
5 g Pepř černý mletý
2 ks Rohlíky bílé
8 g Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 267 kcal
Kilojoule 1 118kJ
3% Sacharidy 12 g
17% Tuky 13 g
28% Sodík 559 mg
45% Bílkoviny 25 g

Nýkyp z vařeného masa postup přípravy receptu:

1

Nakrájené rohlíky necháme v míse nasáknout mlékem. Přidáme na masovém strojku umleté maso a cibuli, prolisovaný česnek, sůl, žloutky a koření. Vše důkladně promícháme, nakonec jemně vmícháme sníh z bílků. Rozložíme do máslem vymazané zapékací mísy a pečeme ve středně vyhřáté troubě přibližně 30 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept