Recept

Rybí polévka s rajčaty na víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 40708
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 dl Kečup ostrý
300 g Losos - filety
40 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
200 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 kávová lžička Sůl
2 dl Víno bílé
4 dl Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 176 kcal
Kilojoule 736kJ
2% Sacharidy 9 g
10% Tuky 8 g
21% Sodík 425 mg
21% Bílkoviny 12 g

Rybí polévka s rajčaty na víně postup přípravy receptu:

1

Na rozpáleném másle v hrnci zesklovatíme drobně nasekanou cibuli, na kolečka pokrájený česnek, přidáme víno, povaříme, přimícháme oloupaná a na kostky nakrájená rajčata, kečup, sůl, pepř, vše zalijeme vývarem, přiklopíme poklici a necháme vařit přibližně 20 minut. Před dovařením přidáme do polévky pokrájeného lososa a vaříme ještě 4 minuty. Rybu bychom měli ohlídat, aby se nerozvařila.

2

Uvařenou polévku servírujeme na talíře, posypeme nasekaným pórkem a podáváme.

Poznámka

Polévku servírujeme teplou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept