Jednoduchý recept

Smetanová omáčka k přípravě náplní koláčů a dortů

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 40748

Ingredience

170 g Cukr třtinový
120 g Máslo čerstvé
1,2 dl Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 319 kcal
Kilojoule 1 337kJ
8% Sacharidy 29 g
31% Tuky 23 g
0% Sodík 8 mg
1% Bílkoviny 1 g

Smetanová omáčka k přípravě náplní koláčů a dortů postup přípravy receptu:

1

Do rendlíku se silným dnem dáme máslo a pomalu ho rozehřejeme. Pak přimícháme cukr se smetanou a za stálého míchání při pomalém zahřívání rozpustíme cukr.

2

Omáčku pak odstavíme z plotny. Vychladlou uzavřeme, dáme do chladničky, kde nám vydrží až 1 měsíc.

Poznámka

Smetanovou omáčku používáme k přípravě náplní do koláčů, dortů a podobně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept