Jednoduchý recept

Francouzská cibulačka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4078

Ingredience

375 g Cibule
1 l Hovězí vývar základní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
75 g Tuk
4 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 009kJ
3% Sacharidy 11 g
25% Tuky 19 g
38% Sodík 750 mg
12% Bílkoviny 7 g

Francouzská cibulačka postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a na rozpáleném tuku orestujeme. Přilijeme vývar a uvaříme doměkka.

2

Ochutíme solí a pepřem, přidáme víno, promícháme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept