Recept

Velikonoční nádivka s vinnou klobásou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 40789
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Klobása vinná
120 ml Mléko polotučné
30 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rohlíky bílé
0,5 kávová lžička Sůl
0,3 kávová lžička Tymián sušený
Na formu
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Strouhanka

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 471 kcal
Kilojoule 1 971kJ
9% Sacharidy 34 g
41% Tuky 31 g
7% Sodík 146 mg
26% Bílkoviny 15 g

Velikonoční nádivka s vinnou klobásou postup přípravy receptu:

1

Housky nakrájené na kostičky přelijeme mlékem a necháme vsáknout. Cibuli nakrájíme nadrobno, petrželovou nať posekáme.

2

Cibuli osmažíme na oleji. K housce přidáme vinnou klobásu, kterou jsme vymačkali ze střívka, osmaženou cibuli, osolíme, okořeníme pepřem, tymiánem a vmícháme petrželovou nať. Směs dobře promícháme. Nádivkou naplníme dortovou formu, kterou jsme vymazali a vysypali prosátou strouhankou. V troubě předehřáté na 180 °C pečeme zhruba 40 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept