Recept

Velikonoční nádivka s játrovou paštikou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 40798
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
170 ml Mléko plnotučné
1 špetka Muškátový oříšek
150 g Paštika drůbeží
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
6 ks Rohlíky bílé
0,5 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
Na pekáč
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Strouhanka

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 605 kcal
Kilojoule 2 532kJ
12% Sacharidy 42 g
53% Tuky 40 g
10% Sodík 190 mg
37% Bílkoviny 21 g

Velikonoční nádivka s játrovou paštikou postup přípravy receptu:

1

Rohlíky nakrájíme kostičky a v míse přelijeme mlékem, v němž jsme rozšlehali vejce. Paštiku vidličkou rozetřeme, petrželovou nať usekáme najemno.

2

K rohlíkům přidáme paštiku, petrželovou nať, sůl a koření. Směs dobře promícháme.

3

Nádivkou naplníme pekáč, který jsme vymazali a vysypali prosátou strouhankou. Povrch nádivky poklademe plátky másla. V troubě předehřáté na 180°C pečeme nádivku zhruba 40 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept