Recept

Česneková polévka s hrozny a melounem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4081

Ingredience

200 g Hroznové víno
2 polévková lžíce Mandle
200 g Meloun vodní
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
6 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
0,4 l Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 200 kcal
Kilojoule 836kJ
7% Sacharidy 24 g
15% Tuky 11 g
8% Sodík 159 mg
8% Bílkoviny 4 g

Česneková polévka s hrozny a melounem postup přípravy receptu:

1

Nejprve rozmícháme v mixéru mleté mandle,strouhanku,prolisovaný česnek.Postupně zašleháme olej a ocet,přidáme vodu a dobře promícháme.Ochutíme solí,pepřem,případně polévkovým kořením.

2

Hroznové víno omyjeme,bobule překrojíme na poloviny a odstraníme semínka.Melounovou dužinu nakrájíme na kostičky a spolu s hrozny přidáme do polévky.

3

Necháme vychladit a podáváme studenou.

Poznámka

Polévku můžeme podávat i s několika kostkami ledu

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept