Jednoduchý recept

Paprikáš z bůčku

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 40816

Ingredience

200 g Cibule
300 ml Hovězí vývar základní
30 ml Olej rostlinný
40 g Paprika mletá sladká
150 g Paprika červená
3 g Pepř černý mletý
120 g Protlak rajčatový
130 g Smetana zakysaná 11%
10 g Sůl
400 g Těstoviny vařené (průměr)
400 g Vepřový bok
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 868 kcal
Kilojoule 3 634kJ
14% Sacharidy 49 g
89% Tuky 67 g
61% Sodík 1 g
37% Bílkoviny 21 g

Paprikáš z bůčku postup přípravy receptu:

1

Prorostlejší bůček bez kosti nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, paprikové lusky bez jádřinců na proužky, česnek prolisujeme.

2

V hrnci rozpálíme olej, zpěníme cibuli, přisypeme kostky masa a osmahneme. Zaprášíme sladkou paprikou, necháme rozpustit v tuku, podlijeme vývarem, osolíme, opepříme, přidáme česnek, rajčatový protlak, papriky a podusíme. Před koncem vaření vmícháme zakysanou smetanu. Jako příloha jsou vhodné vařené těstoviny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept