Jednoduchý recept

Zeleninové lívance

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 4082

Ingredience

1 ks Cibule
10 g Droždí
2 dl Mléko polotučné
150 g Mouka pšeničná hrubá
30 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
50 g Tuk
1 ks Vejce slepičí
100 g Zeleninová směs jarní - mražená
50 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 389 kcal
Kilojoule 1 626kJ
10% Sacharidy 36 g
31% Tuky 23 g
16% Sodík 326 mg
17% Bílkoviny 9 g

Zeleninové lívance postup přípravy receptu:

1

Zeleninu nakrájíme na malé kousky a uvaříme v osolené vodě. Z mouky, vejce, droždí a mléka a ze soli si připravíme řidčí těsto a dle potřeby je rozředíme vývarem ze zeleniny. Do těsta přidáme uvařenou zeleninu a na plátky nakrájené a udušené na sádle a cibuli žampióny.

2

Z této směsi upečeme na rozehřátém tuku lívance z obou stran do červena.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept