Jednoduchý recept

Vepřové maso vařené se zeleninou

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 40827

Ingredience

3 g Bobkový list
900 g Brambory
150 g Celer bulvový
200 g Cibule
700 ml Hovězí vývar základní
150 g Mrkev kořen
150 g Petržel kořen
300 g Rohlíky bílé
10 g Sůl
900 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 673 kcal
Kilojoule 2 816kJ
16% Sacharidy 56 g
120% Tuky 90 g
55% Sodík 1 g
67% Bílkoviny 38 g

Vepřové maso vařené se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme a vcelku ho vložíme do hrnce, zalijeme vývarem tak, aby bylo akorát ponořené, cibule očistíme a celé přidáme k masu. Osolíme a přivedeme k varu. Okořeníme bobkovým listem a vaříme zvolna 1/2 hodiny. Očištěnou mrkev, petržel a celer nakrájíme na kostičky, brambory na plátky, přidáme do hrnce a dovaříme. Maso vyjmeme, naporcujeme, rozdělíme do hlubokých talířů a zalijeme vývarem se zeleninou.

2

Podáváme s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept