Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 40829

Ingredience

60 g Borůvky
1 polévková lžíce Cukr krupice
20 g Cukr moučkový
60 g Jahody zahradní
500 g Listové těsto
1 ks Nektarinka
150 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 365 kcal
Kilojoule 1 527kJ
8% Sacharidy 31 g
33% Tuky 25 g
1% Sodík 10 mg
9% Bílkoviny 5 g

Ovocné kosočtverce postup přípravy receptu:

1

Těsto vyválíme na 5 mm. Nakrájíme je na proužky 7 cm široké, poté je napříč rozkrojíme na 8 kosočtverečků. Rozložíme na navlhčený plech a potřeme rozšlehaným vejcem.

2

Pečeme 10-15 minut v troubě předehřáté na 230°C dozlatova. Přeneseme na drátěnou podložku. Necháme vychladnout.

3

Na kosočtverečky rozložíme jahody a borůvky. Ušleháme šlehačku, osladíme ji cukrem a rozdělíme ji na kosočtverečky. Ozdobíme nektarinkami, zbývajícími jahodami a borůvkami. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept