Jednoduchý recept

Gaskoňské řezy

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 40831
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Cibule sterilovaná
900 g Hovězí svíčková
25 g Kapary
100 g Kečup
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
50 ml Olej rostlinný
200 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Gruyére
150 ml Víno červené
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 714 kcal
Kilojoule 2 986kJ
3% Sacharidy 11 g
63% Tuky 48 g
25% Sodík 494 mg
72% Bílkoviny 40 g

Gaskoňské řezy postup přípravy receptu:

1

Omytou svíčkovou nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Maso obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance smíchané s nastrouhaným sýrem.

2

Řezy vložíme do pánve s rozpáleným olejem a smažíme dozlatova.

3

V misce smícháme 50ml oleje, kečup, víno, očištěné hlavičky žampionů, kapary a nakládané cibulky.

4

Připravenou studenou omáčkou přelijeme porce masa na talířích.

5

Můžeme podávat s čerstvým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept