Jednoduchý recept

Studený salát z fazolových lusků

  • Saudská Arábie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 40862
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

10 g Česnek
50 g Cibule
35 ml Citronová šťáva
22,5 g Cukr krupice
450 g Fazolové lusky zelené
0,5 g Pepř černý mletý
120 g Rajčata
20 g řepkový olej
0,5 g Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 154 kcal
Kilojoule 646kJ
10% Sacharidy 35 g
2% Tuky 2 g
7% Sodík 136 mg
9% Bílkoviny 5 g

Studený salát z fazolových lusků postup přípravy receptu:

1

Zelené fazolové lusky přepůlíme na poloviny, aby nebyly příliš dlouhé. Cibuli nasekáme nadrobno a orestujeme dozlatova na řepkovém oleji. Rajčata spařená v horké vodě sloupneme a nakrájíme na malé kousky a přidáme k orestované cibulce. Přivedeme k varu, a poté na mírném plameni ještě chvíli povaříme.

2

K povařeným rajčatům přidáme přepůlené fazolové lusky, prolisovaný česnek, cukr a promícháme. Ochutíme solí a pepřem, přilijeme vodu a vaříme doměkka asi 30 minut.

3

Necháme vychladnout a promícháme se šťávou z 1 citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept