Jednoduchý recept

Vepřová panenka na víně

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 40892
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
40 g Mouka pšeničná hladká
80 g Okurky nakládané
3 g Pepř černý mletý
300 g Rajčata
80 g Slanina vepřová
10 g Sůl
600 g Vepřová panenka
300 ml Víno červené
150 ml Vývar zeleninový
250 g Zelenina nakládaná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 508 kcal
Kilojoule 2 124kJ
6% Sacharidy 21 g
34% Tuky 25 g
103% Sodík 2 g
65% Bílkoviny 36 g

Vepřová panenka na víně postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na malé hranolky, nakládané okurky na nudličky, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky.

2

Vepřovou panenku prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a vcelku ji osmažíme v rozpáleném másle ze všech stran. Maso vyjmeme, na máslo nasypeme mouku, promícháme, zalijeme vínem, přidáme rajčata, okurky, nakládanou zeleninu, přiložíme maso, podle potřeby dolijeme vývarem a dusíme asi 20 minut.

3

Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky, rozdělíme na talíře a obložíme dušenou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept