Jednoduchý recept

Vepřové kotlety na slanině s klobásou

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 40907

Ingredience

600 g Brambory vařené
120 g Cibule
20 ml Citronová šťáva
500 ml Hovězí vývar základní
200 g Klobása Dunajská
20 g Paprika mletá sladká
5 g Pepř černý celý
100 g Slanina vepřová
20 g Sádlo škvařené
8 g Sůl
900 g Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 629 kcal
Kilojoule 2 630kJ
7% Sacharidy 25 g
51% Tuky 38 g
60% Sodík 1 g
79% Bílkoviny 45 g

Vepřové kotlety na slanině s klobásou postup přípravy receptu:

1

Kotlety naklepeme, osolíme, cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu na nudličky, klobásu na kolečka.

2

V pánvi rozškvaříme slaninu, přidáme lžíci sádla, přiložíme kotlety a osmažíme z obou stran dorůžova. Kotlety vyndáme, na tuk nasypeme klobásu, cibuli, orestujeme, zaprášíme mletou paprikou, promícháme a zalijeme vývarem. Okořeníme celým pepřem, ochutíme citronovou šťávou, povaříme, vrátíme do šťávy kotlety, prohřejeme a odstavíme.

3

Kotlety rozdělíme na talíře, doplníme vařeným bramborem a přelijeme šťávou se slaninou a klobásou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept