Jednoduchý recept

Vepřová hlava jako ovar

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 40929
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Cibule
200 g Hořčice
200 g Křen
10 g Pepř černý celý
20 g Sůl
3 kg Vepřová hlava

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 767 kcal
Kilojoule 3 211kJ
1% Sacharidy 5 g
81% Tuky 61 g
50% Sodík 1 g
84% Bílkoviny 47 g

Vepřová hlava jako ovar postup přípravy receptu:

1

Očištěnou hlavu bez štětin omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou tak, aby byla akorát ponořená, osolíme, přidáme dvě celé cibule, celý pepř, přivedeme k varu a vaříme velmi zvolna přibližně hodinu a půl. Hlavu vyndáme, naporcujeme, zvlášť odřízneme rypáček, ouška, lalok. Porce masa vložíme do velké servírovací mísy, dáme doprostřed stolu a každý strávník si bere to, co má rád.

2

Spolu s masem podáváme strouhaný křen a hořčici.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept