Jednoduchý recept

Vepřové karbanátky s kapustou

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 40950

Ingredience

400 g Bramborová kaše
120 g Cibule
200 g Kapusta hlávková
40 ml Olej rostlinný
3 g Pepř černý mletý
100 g Strouhanka
8 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
350 g Vepřové maso mleté
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 563 kcal
Kilojoule 2 357kJ
11% Sacharidy 39 g
47% Tuky 35 g
68% Sodík 1 g
40% Bílkoviny 23 g

Vepřové karbanátky s kapustou postup přípravy receptu:

1

Kapustu omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a povaříme asi 5 až 7 minut. Scedíme a necháme okapat.

2

Cibuli nakrájíme nadrobno, vařenou kapustu posekáme najemno, česnek prolisujeme.

3

Do mísy vložíme mleté vepřové maso, přimícháme kapustu, cibuli, česnek, osolíme, opepříme, přidáme vejce, strouhanku a vypracujeme masové těsto. Z těsta tvoříme menší placičky, které zprudka smažíme na rozpáleném oleji z obou stran.

4

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept