Jednoduchý recept

Karbanátky z vepřového srdce

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 40951
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Bramborová kaše
50 g Cibule
4 g Majoránka
70 ml Mléko polotučné
40 g Olej rostlinný
3 g Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
60 g Strouhanka
8 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
300 g Vepřové srdce

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 343 kcal
Kilojoule 1 434kJ
8% Sacharidy 29 g
21% Tuky 16 g
68% Sodík 1 g
36% Bílkoviny 20 g

Karbanátky z vepřového srdce postup přípravy receptu:

1

Vepřové srdce vložíme do hrnce, zalijeme vodou a povaříme 15 minut. Scedíme a necháme vychladnout. Srdce, slaninu a cibuli spolu umeleme na masovém strojku, přidáme v mléce namočenou strouhanku, sůl, pepř, majoránku, vejce a vypracujeme masové těsto. Z těsta tvoříme menší placičky a smažíme v pánvi v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.

2

Podáváme s bramborovou kaší nebo šťouchanými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept