Jednoduchý recept

Hnědá rýže se skořicí

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 40953
Kategorie: Přílohy

Ingredience

0,3 kávová lžička Badyán
2 ks Cibule
0,5 kávová lžička Hřebíček
0,3 kávová lžička Kardamom
1 kávová lžička Kmín drcený
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
200 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Skořice celá
1 špetka Sůl
400 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 579 kcal
Kilojoule 2 424kJ
31% Sacharidy 110 g
13% Tuky 10 g
53% Sodík 1 g
23% Bílkoviny 13 g

Hnědá rýže se skořicí postup přípravy receptu:

1

Rozpálíme dvě lžíce másla a opražíme na něm rýži. Jakmile zesklovatí, zalejeme vývarem, ochutíme solí a dusíme.

2

Cibuli nakrájíme a na zbytku rozpáleného másla osmahneme. Společně se vším kořením vmícháme do rýže a dodusíme doměkka.

Poznámka

Podáváme jako přílohu, všechno koření použijeme tlučené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept