Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 40962
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

3 ks Cibulka jarní
60 g Jogurt bílý
150 g Majonéza
60 g Omáčka tatarská
0,5 polévková lžíce Pažitka
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Řeřicha
0,5 kávová lžička Sůl
10 ks Vejce slepičí
1,2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 320 kcal
Kilojoule 1 341kJ
2% Sacharidy 6 g
35% Tuky 26 g
24% Sodík 472 mg
28% Bílkoviny 16 g

Velikonoční salát postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, cibulky drobně pokrájíme i s natí, pažitku a řeřichu jemně nasekáme, majonézu, jogurt a tatarskou omáčku vymícháme.

2

Vejce nakrájíme na kostičky, přidáme cibuli, pažitku, řeřichu, směs s majonézou, sůl, pepř a směs dobře promícháme. Pod fólií v chladničce necháme salát alespoň půl hodiny a podáváme.

Poznámka

K salátu podáváme plátky lehce opečeného chleba nebo plátky veky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept