Recept

Burgské kotlety na smetaně

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 40973

Ingredience

1 ks Cibule
20 g Paprika mletá sladká
5 g Pepř černý mletý
50 g Protlak rajčatový
2 dl Smetana 12% (konzumní)
50 g Sádlo vepřové škvařené
9 g Sůl
150 g Uzené maso vařené
500 g Vepřové kotlety
5 dl Voda pitná
400 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 436 kcal
Kilojoule 1 826kJ
3% Sacharidy 11 g
46% Tuky 35 g
32% Sodík 638 mg
38% Bílkoviny 21 g

Burgské kotlety na smetaně postup přípravy receptu:

1

Na sádle osmahneme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Přidáme protlak a orestujeme. Na tento základ vložíme naklepané, nasolené a opepřené kotlety, podlijeme a zakryté pozvolna dusíme, průběžně podléváme vodou. Když je maso poloměkké, přidáme uzené maso nakrájené na kostky a kysané zelí a společně dodusíme doměkka. Když je maso hotové, zalijeme smetanou, necháme chvíli povařit, případně dosolíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept