Jednoduchý recept

Pěna z broskví

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4100

Ingredience

4 ks Broskve
3 polévková lžíce Cukr krupice
0,1 l Smetana 33% (šlehačka)
100 g Třešně
2 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 233 kcal
Kilojoule 974kJ
9% Sacharidy 32 g
15% Tuky 11 g
2% Sodík 35 mg
8% Bílkoviny 5 g

Pěna z broskví postup přípravy receptu:

1

Broskve omyjeme, oloupeme, vypeckujeme a rozmixujeme.

2

Z bílků ušleháme sníh a zašleháme do něho polovinu cukru. Zbylý cukr přimícháme do broskvové kaše spolu se sněhem a ušlehanou smetanou. Mícháme zlehka, aby pěna zůstala mramorovaná.

3

Nakonec pěnu rozdělíme do pohárů a ozdobíme čerstvými třešněni.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept