Jednoduchý recept

Hovězí roštěná pečená

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41002

Ingredience

600 g Bramborový knedlík
1000 g Hovězí roštěnka vys. peč.
700 ml Hovězí vývar základní
30 g Máslo čerstvé
40 g Olej rostlinný
3 g Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 713 kcal
Kilojoule 2 983kJ
11% Sacharidy 38 g
50% Tuky 37 g
45% Sodík 894 mg
100% Bílkoviny 56 g

Hovězí roštěná pečená postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na malé hranolky a roštěnou vcelku prošpikujeme.

2

Hovězí roštěnou vcelku osolíme, opepříme, vložíme do pánve na rozpálený olej a ze všech stran zprudka osmažíme. Přendáme do pekáčku, podlijeme vývarem, vložíme do trouby a pečeme asi 40 minut. Maso vyndáme, nakrájíme na plátky, šťávu zjemníme máslem, podle potřeby naředíme vývarem, dochutíme solí, pepřem, provaříme a odstavíme.

3

Vhodnou přílohou je bramborový knedlík.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept