Jednoduchý recept

Vepřové kotlety v zelí

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 41021
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
5 g Kmín drcený
20 g Paprika mletá sladká
5 g Pepř černý mletý
50 g Sádlo vepřové škvařené
2 dl Smetana 12% (konzumní)
9 g Sůl
500 g Vepřové kotlety
5 dl Voda pitná
400 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 435 kcal
Kilojoule 1 821kJ
4% Sacharidy 15 g
41% Tuky 31 g
48% Sodík 960 mg
54% Bílkoviny 30 g

Vepřové kotlety v zelí postup přípravy receptu:

1

Na sádle osmažíme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou, kmínem a prolisovaným česnekem, necháme zpěnit. Na tento základ vložíme naklepané a nasolené kotlety, opečeme z obou stran. Podlijeme vodou a zakryté pozvolna dusíme, občas podlijeme. Když je maso skoro hotové přidáme zakysané zelí, dodusíme do měkka. Hotový pokrm osolíme, opepříme a zalijeme smetanou, necháme povařit a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept