Jednoduchý recept

Hovězí maso dušené s fazolemi

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 41032

Ingredience

2 g Bobkový list
300 g Chléb celozrnný žitný
60 g Cibule
100 g Fazole
800 g Hovězí maso přední
20 g Jíška instantní
3 g Nové koření celé
40 g Olej rostlinný
3 g Pepř černý mletý
50 g Protlak rajčatový
10 g Sůl
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 495 kcal
Kilojoule 2 069kJ
11% Sacharidy 41 g
27% Tuky 20 g
54% Sodík 1 g
65% Bílkoviny 36 g

Hovězí maso dušené s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na větší kousky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme.

2

V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, osmahneme do růžova, přidáme maso, orestujeme, osolíme, opepříme a podusíme ve vlastní šťávě. Přidáme předem namočené nebo předvařené fazole, bobkový list, nové koření, rajčatový protlak, česnek, povaříme. Zahustíme jíškou a dovaříme.

3

Podáváme s tmavým chlebem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept