Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 41035

Ingredience

1 ks Cibule
5 g Kmín drcený
40 g Mouka pšeničná hladká
1 dl Olej rostlinný
5 g Pepř černý mletý
30 g Protlak rajčatový
200 g Párky Frankfurtské
60 g Slanina vepřová
60 g Sádlo vepřové škvařené
10 g Sůl
500 g Vepřová kýta
3 dl Voda pitná
1 dl Víno červené
400 g Zelí bílé - sterilizované

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 468 kcal
Kilojoule 1 959kJ
3% Sacharidy 10 g
54% Tuky 40 g
29% Sodík 585 mg
30% Bílkoviny 17 g

Jagerské plátky postup přípravy receptu:

1

Z kýty nařežeme plátky, naklepeme, nasolíme, obalíme v mouce a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Vyjmeme a uchováme v teple. Do výpeku vmícháme protlak, koření, podlijeme polovinou vína, vrátíme zpět maso, zakryté pozvolna dusíme do měkka. Mezitím v pánvi na sádle osmažíme cibuli nadrobno, přidáme kmín, sůl, zelí, zbytek vína a dusíme vše do měkka. Na jiné pánvi vyškvaříme slaninu na kostičky a na ní opečeme párek, nakrájený na kolečka. Podáváme vždy plátek masa zalitý šťávou, na něj navršíme část opečených párků, přidáme dušené zelí.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept