Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 41035
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
5 g Kmín drcený
40 g Mouka pšeničná hladká
1 dl Olej rostlinný
5 g Pepř černý mletý
30 g Protlak rajčatový
200 g Párky Frankfurtské
60 g Slanina vepřová
60 g Sádlo vepřové škvařené
10 g Sůl
500 g Vepřová kýta
3 dl Voda pitná
1 dl Víno červené
400 g Zelí bílé - sterilizované

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 468 kcal
Kilojoule 1 959kJ
3% Sacharidy 10 g
54% Tuky 40 g
29% Sodík 585 mg
30% Bílkoviny 17 g

Jagerské plátky postup přípravy receptu:

1

Z kýty nařežeme plátky, naklepeme, nasolíme, obalíme v mouce a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Vyjmeme a uchováme v teple.

2

Do výpeku vmícháme protlak, koření, podlijeme polovinou vína, vrátíme zpět maso, zakryté pozvolna dusíme do měkka. Mezitím v pánvi na sádle osmažíme cibuli nadrobno, přidáme kmín, sůl, zelí, zbytek vína a dusíme vše do měkka.

3

Na jiné pánvi vyškvaříme slaninu na kostičky a na ní opečeme párek, nakrájený na kolečka.

4

Podáváme vždy plátek masa zalitý šťávou, na něj navršíme část opečených párků, přidáme dušené zelí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept