Recept

Makrela v tomatové omačce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 41055

Ingredience

1 ks Chilli paprička
1 dl Citronová šťáva
200 g Fazole v tomatové omáčce
200 g Kečup ostrý
600 g Makrela - filety
2 ks Mrkev kořen
1 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
20 g Protlak rajčatový
2 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 294 kcal
Kilojoule 1 230kJ
5% Sacharidy 19 g
172% Tuky 129 g
22% Sodík 449 mg
38% Bílkoviny 21 g

Makrela v tomatové omačce postup přípravy receptu:

1

Mrkev a česnek oloupeme, nakrájíme na úplně malé kostičky, dáme do misky, přidáme na kostky pokrájenou zelenou papriku, chilli papričku, sůl, pepř, vlijeme kečup, přidáme protlak, sterilované fazole, všechny suroviny promícháme a vlijeme do pekáče.

2

Filety z makrely nakrájíme podle porcí, osolíme, a naskládáme na připravenou směs v pekáči, vložíme do nahřáté trouby a pečeme přibližně 30 minut.

3

Připravené jídlo vyndáme z trouby, porcujeme na talíře a rybu před podáváním pokapeme citrónovou šťávou.

Poznámka

Podáváme jako hlavní teplé jídlo s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept