Jednoduchý recept

Dušené paprikové lusky

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 41066
Kategorie: Zelenina

Ingredience

4 ks Bobkový list
2 stroužek Česnek
2 ks Cibule
1 ks Citrony
0,5 kávová lžička Cukr moučkový
1 kávová lžička Hořčičné semínko
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
8 ks Paprika červená
1 špetka Sůl
0,5 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 970kJ
5% Sacharidy 19 g
23% Tuky 18 g
3% Sodík 67 mg
5% Bílkoviny 3 g

Dušené paprikové lusky postup přípravy receptu:

1

Jednu cibuli nakrájíme a na rozpáleném másle osmahneme do zlatova. Vyjmeme a odložíme stranou.

2

Orestujeme druhou pokrájenou cibuli, utřený česnek, bobkový list, hořčičné semínko a zázvor. Poté přidáme na nudličky pokrájené papriky, ochutíme cukrem, solí a přilijeme šťávu, vymačkanou z citronu. Dle potřeby podlijeme vodou a dusíme do měkka.

3

Hotové papriky posypeme osmaženou cibulkou a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé. Podáváme jako přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept