Recept

Domácí pařížský salát

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 41101
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

375 g Hroznové víno
250 g Kuřecí maso vařené
150 g Majonéza
50 g Olej olivový
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Sýr Čedar
175 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 604 kcal
Kilojoule 2 526kJ
7% Sacharidy 24 g
58% Tuky 43 g
30% Sodík 591 mg
56% Bílkoviny 32 g

Domácí pařížský salát postup přípravy receptu:

1

Omyjeme hroznové víno, rozpůlíme hrozny a odstraníme jadérka. Žampiony nakrájíme na plátky, sýr na hrubé kostičky. Všechny tři přísady vložíme do mísy a promícháme. Kuřecí maso nakrájíme na kostičky a přidáme do mísy, opět promícháme. Na závěr do salátu vmícháme majonézu a olivový olej, zamícháme, posypeme čerstvou petrželkou. Můžeme ihned podávat.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept