Smažená cibule po indicku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Smažená cibule po indicku
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Jana Pavlova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 41103 |
Kategorie: | Přílohy |
Ingredience
1 kávová lžička | Chilli koření mleté |
400 g | Cibule |
1 kávová lžička | Garam masala |
4 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
2 polévková lžíce | Petržel kudrnka |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 10g |
---|---|
Cholesterol | 2,1mg |
Draslík | 158,9mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 8,9mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chilli koření mleté, Cibule, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Garam masala, Máslo čerstvé, Petržel kudrnka mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Smažená cibule po indicku postup přípravy receptu:
1 | Cibuli nakrájíme nahrubo, nebo na kolečka a poté na rozpáleném másle zprudka cca 5 min restujeme s kořením a solí. Poté zmírníme plamen a cibuli dosmažíme doměkka. |
2 | Hotovou dozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou a ihned podáváme jako přílohu. |