Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 41113
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
2 ks Česnek
1 ks Chilli paprička
300 g Fazole v tomatové omáčce
30 g Máslo bylinkové
2 ks Mrkev kořen
1 dl Olej dýňový
1 špetka Pepř černý mletý
600 g Platýz - filety
300 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 402kJ
4% Sacharidy 13 g
182% Tuky 136 g
14% Sodík 277 mg
39% Bílkoviny 22 g

Pečené filety platýze postup přípravy receptu:

1

V hrnci zahřejeme máslo, přidáme jemně nastrouhanou mrkev, celer, sůl, pepř, chilli papričku, na půlky nakrájená rajčata, chvilku podusíme, přimícháme fazolky a vše povaříme přibližně 15 minut.

2

Česnek oloupeme, rozmačkáme a smícháme spolu se solí. Filety platýze potřeme směsí po obou stranách.

3

Na pánvi rozpálíme olej, vložíme platýze a z obou stran opečeme.

4

Teplé porcujeme na talíře a přidáme teplou fazolovou přílohu.

Poznámka

Pečené filety platýze podáváme teplé na vyhřátém talíři.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept