Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 41148

Ingredience

300 g Kuřecí prsa
1 polévková lžíce Med včelí
2 polévková lžíce Ocet vinný
1 polévková lžíce Olej rostlinný
100 g Ořechy vlašské
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1,5 l Voda pitná
500 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 298 kcal
Kilojoule 1 245kJ
4% Sacharidy 15 g
25% Tuky 19 g
9% Sodík 183 mg
38% Bílkoviny 21 g

Bílé zelí s kuřetem postup přípravy receptu:

1

Z bílého zelí odstraníme vrchní listy a košťál, omyjeme, nasekáme na drobné nudličky. Do hrnce nalijeme vodu, přidáme ocet se špetkou soli a zelí v hrnci povaříme. V průběhu vaření přidáme do zelí med.

2

Na pánvi poté rozpálíme olej a vložíme kuře, které 15 minut smažíme, dokud není do zlatova. Poté na talíře rozdělíme zelí a kuře nakrájíme na plátky. Rozdělíme rovnoměrně na talíře se zelím.

Poznámka

Servírujeme teplé. Můžeme před podáváním posypat strouhanými oříšky, případně podávat s dušenou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept