Jednoduchý recept

Hrk hrk buchta

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4116

Ingredience

225 g Cukr krupice
2 balení Kompot mandarinkový
0,5 ks Kypřicí prášek do pečiva
400 ml Mléko polotučné
340 g Mouka polohrubá
400 ml Olej stolní
100 g Poleva čokoládová
1 ks Pudinkový prášek - vanilkový
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 927 kcal
Kilojoule 3 877kJ
21% Sacharidy 77 g
88% Tuky 66 g
5% Sodík 92 mg
16% Bílkoviny 9 g

Hrk hrk buchta postup přípravy receptu:

1

Připravíme těsto z cukru, mouky, oleje, prášku do pečiva, mléka a vajec a upečeme ve vyhřáté troubě, poté necháme zchladnout.

2

Na polevu dáme suroviny do nádoby - pudink, kompot i se šťávou, utěsníme poklicí a několikrát zahrkáme, až poleva zhoustne.

3

Poté rozetřeme na buchtu a ozdobíme čokoládovou polevou. Pudinkový prášek musí být bez vaření!

Poznámka

Pudink bez vaření!

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept