Recept

Vepřový perkelt s paprikou

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 41164

Ingredience

1 ks Cibule
20 g Paprika mletá sladká
200 g Paprika zelená
6 g Pepř černý mletý
30 g Protlak rajčatový
100 g Rajčata
50 g Sádlo vepřové škvařené
9 g Sůl
500 g Vepřové maso libové
5 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 296 kcal
Kilojoule 1 237kJ
2% Sacharidy 8 g
32% Tuky 24 g
29% Sodík 589 mg
29% Bílkoviny 16 g

Vepřový perkelt s paprikou postup přípravy receptu:

1

Na sádle osmahneme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Na zaklad vložíme vepřové maso nakrájené na kostky, orestujeme, osolíme, přidáme protlak, podlijeme vodou a zakryté pozvolna dusíme. Podléváme vždy, když je šťáva téměř vysmahlá. Až bude maso měkké, přidáme zelenou papriku na nudličky a nasekaná rajčata, ještě chvíli podusíme. Dochutíme solí a pepřem, nakonec povaříme tak, aby šťáva nebyla příliš řídká.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept