Jednoduchý recept

Losos s volským okem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (52%)
ID receptu: 41182

Ingredience

0,5 kávová lžička Kmín drcený
2 kávová lžička Křen
4 plátek Losos uzený
2 polévková lžíce Majonéza
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
4 stroužek Česnek
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 471 kcal
Kilojoule 1 971kJ
10% Sacharidy 36 g
37% Tuky 28 g
19% Sodík 375 mg
36% Bílkoviny 20 g

Losos s volským okem postup přípravy receptu:

1

Na pánvi nebo v toustovači opečeme rozříznuté žemle řeznou plochou bez použití oleje. Promícháme majonézu se strouhaným křenem, osolíme, opepříme.

2

Křenovou majonézou potřeme opečenou stranu žemle a položíme na ni plátek uzeného lososa. Na pánvi z vajec usmažíme na oleji volská oka, jakmile začíná tuhnout bílek přisypeme do pánve česnek a opečeme dozlatova. Usmažená volská oka položíme na žemli s lososem, posypeme drceným kmínem a nakrájenými stroužky česneku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept