Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 19 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 14 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (9%)
ID receptu: 41191
Kategorie: Maso

Ingredience

Steaky T- bone
2 kávová lžička Česnek
620 g Hovězí roštěnka níz. peč.
2 kávová lžička Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
Česnekové máslo
1 kávová lžička Česnek
65 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel kudrnka
2 kávová lžička Šťáva citrónová

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 495 kcal
Kilojoule 2 072kJ
1% Sacharidy 2 g
52% Tuky 39 g
14% Sodík 276 mg
58% Bílkoviny 33 g

Steak T-bone postup přípravy receptu:

1

Steaky před kuchyňskou úpravou mají mít pokojovou teplotu. Sůl, prolisovaný česnek, pepř a olej smícháme dohromady a potřeme steaky z obou stran a necháme asi 10 minut odležet při pokojové teplotě. Smícháme všechny suroviny pro česnekové máslo.

2

Zapneme si gril a steaky grilujeme tak dlouho jak kdo si přeje.

3

Doba grilování nepropečený 5 - 6 minut, středně propečený 7 - 10 minut, propečený 10 - 14 minut. Při grilování obracíme steaky.

4

Steaky ozdobíme kopečkem česnekového másla a na předehřátém talíři podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept